Brownies: ingredienser, allergiinformation

Standard:
Vetemjöl, socker, vegetabilisk olja, bakpulver, bikarbonat, vinäger, sojamjölk, vatten, veganska färger, 45% choklad.

Glutenfri:
Glutenfritt mjöl, Socker, Vegetabilisk olja, Bakpulver, Bikarbonat, Vinäger, Sojamjölk, Vatten, Veganska färger, 45% choklad


---------

Vi vill vara tydliga med att våra glutenfria brownies kan innehålla spår av gluten, trots att de bakas med glutenfria ingredienser.

Anledningen till detta är att vårt kök hanterar vetemjöl i samma lokal som de glutenfria brownies bakas. Vi tar visserligen extra åtgärder för att minimera risken för korskontaminering, men det kan inte helt uteslutas.

Dessa extra åtgärder inkluderar:

- Noggrann rengöring av all utrustning och arbetsytor som används för att baka glutenfria brownies, både före och efter bakning.
- Separata redskap och köksmaskiner för glutenfri bakning.
- Utbildning av personal i hantering av glutenfria ingredienser och förhindrande av korskontaminering.
- Spårbarhet av ingredienser för att kunna identifiera källan till eventuell glutenkontaminering.

Trots dessa åtgärder kan vi inte garantera att våra glutenfria brownies är helt fria från glutenspår.

Därför är det viktigt att du, om du har celiaki eller glutenintolerans, bedömer risken själv och avgör om du vill äta våra glutenfria brownies.

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta kan orsaka, men vi vill vara öppna och ärliga om riskerna med glutenkontaminering.

Kontaktformulär